Item

Commercieel Medewerker

06-09-2018 - Voor de versterking van ons team op het hoofdkantoor zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst (m/w)

De functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst heb je dagelijks telefonisch contact met onze klanten. Je verstrekt benodigde informatie aangaande productspecificaties, prijzen en levertijden, maar zoekt vooral proactief contact met als doel het verhogen van de omzet en het vergroten van de klanttevredenheid. Je bent een teamspeler en houdt het belang van zowel de klant als van het bedrijf constant in het oog. Door je allround goede productkennis ben je intern en extern een goede gesprekspartner. Binnen de organisatie heb je intensief contact met de overige medewerkers van de afdeling customer service, de buitendienst medewerkers en de afdeling marketing. 

Een veelzijdige functie in een dynamische omgeving met de focus op de Europese markt. In een vooruitstrevende organisatie ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhouden van de relatie met een aantal accounts. 

Je profiel:

Je hebt een MBO werk en denk niveau of een opleiding in een commerciële richting op dit niveau. Verder heb je een paar jaar ervaring in als commercieel medewerker binnendienst. Hebt een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift. Je kunt zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband. Als commercieel medewerker ben je communicatief vaardig, planmatig en schakelt snel. Je bent bekend met onze producten en bij voorkeur speel je zelf een muziekinstrument. Je bent woonachtig in Nederland of België (60 km rond Venlo).  

Ons aanbod:

In eerste instantie kom je in dienst op basis van een contract voor bepaalde tijd welke naar gebleken geschiktheid omgezet wordt in een contract voor onbepaalde tijd. De beloning is marktconform en verder horen de benodigde tools ook bij de job. 

Je schriftelijke sollicitatie met CV kun je voor 30.09.2018 richten aan Richard Steinbusch en uitsluitend digitaal aanleveren via vacancy@pearleurope.com.

Retail Account Manager DACH (Süd-Deutschland und Österreich)

Zur Verstärkung unseres Vertriebsteams suchen wir für das Gebiet Süd-Deutschland und Österreich einen: Retail Account Manager (m/w) im Bereich...


Read more

Commercieel Medewerker

Voor de versterking van ons team op het hoofdkantoor zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst (m/w)


Read more

Golden Tickets

We have hid Golden tickets randomly in NEW Eliminator Redline Pedal packaging. If you come across One of Five Golden tickets you wil recieve a full...


Read more

The Italian Fastest Drummer Competition

La Pearl Italia è in cerca di un batterista Italiano che possa battere il record mondiale di battute (colpo singolo) al minuto.


Read more