Commercieel Medewerker

06-09-2018 - Voor de versterking van ons team op het hoofdkantoor zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst (m/w)

De functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst heb je dagelijks telefonisch contact met onze klanten. Je verstrekt benodigde informatie aangaande productspecificaties, prijzen en levertijden, maar zoekt vooral proactief contact met als doel het verhogen van de omzet en het vergroten van de klanttevredenheid. Je bent een teamspeler en houdt het belang van zowel de klant als van het bedrijf constant in het oog. Door je allround goede productkennis ben je intern en extern een goede gesprekspartner. Binnen de organisatie heb je intensief contact met de overige medewerkers van de afdeling customer service, de buitendienst medewerkers en de afdeling marketing. 

Een veelzijdige functie in een dynamische omgeving met de focus op de Europese markt. In een vooruitstrevende organisatie ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhouden van de relatie met een aantal accounts. 

Je profiel:

Je hebt een MBO werk en denk niveau of een opleiding in een commerciële richting op dit niveau. Verder heb je een paar jaar ervaring in als commercieel medewerker binnendienst. Hebt een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift. Je kunt zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband. Als commercieel medewerker ben je communicatief vaardig, planmatig en schakelt snel. Je bent bekend met onze producten en bij voorkeur speel je zelf een muziekinstrument. Je bent woonachtig in Nederland of België (60 km rond Venlo).  

Ons aanbod:

In eerste instantie kom je in dienst op basis van een contract voor bepaalde tijd welke naar gebleken geschiktheid omgezet wordt in een contract voor onbepaalde tijd. De beloning is marktconform en verder horen de benodigde tools ook bij de job. 

Je schriftelijke sollicitatie met CV kun je voor 30.09.2018 richten aan Richard Steinbusch en uitsluitend digitaal aanleveren via vacancy@pearleurope.com.

Join the Monthly Newsletter Crue!

Don't want to miss important news about Pearl drums? Join the Monthly Crue!


Read more

SPECIAL EDITION. 20th Anniversary Masterworks Snare Drum

To commemorate this significant milestone we've build only 20 special snares, representing each year of the Masterworks history.


Read more

Get a FREE Redline Eliminator pedal!

Buy an Eliminator Redline Pedal, find a GOLDEN TICKET and get a full refund.


Read more

Visit the Pearl stand at the Roma Music Expo on 20-21 of October

Come and check out our stunning limited edition sets, play the Pearl e-MERGE and malletSTATION.


Read more